Lidt om mig

Jeg er autodidakt billedkunstner - dvs jeg er selvlært og har siden 1994 altid elsket at eksperimentere og arbejde med akrylmalingen blandet med havsand og vand. Anvender spartel, pensel og fingrene, med tiden er også andre medier taget i brug samt oliekridt, kul, krakkeleringspasta m.m. og det kribler altid i fingrene for at prøve noget nyt. 
 
Omgivet af skov, søer, æ westerhaw og masser af himmel - midt i den skønne Nationalpark Thy finder jeg kontrasterne i det rå og barske - det milde og rolige...her bor jeg i mit barndomshjem.

Mine abstrakte, umiddelbare og farverige værker skabes i processen, som jeg kalder "hovedet tømmes" værker. Altid fyldt med mange lag og detaljer, der skabes med både pensel, spartel, oliekridt, kul og andre medier.

I de abstrakte landskaber, forsøger jeg at ramme både noget råt, barkst, uberørt og samtidig skabe ro, dybde og balance - hvor man kan drømme sig hen til et sted der er højt til himmelen. Her arbejder jeg mest med spartel, strandsand, mine fingre og andre medier.
 
Generelt for begge stilarter er at der altid skal være noget at fordybe sig i, både i farverne, strukturerne og detaljerne.
 
Jeg maler fordi jeg finder en særlig ro i processen, hvor jeg både kan reflekterer, filosoferer, drømme og lege. Lade intuitionen tage over, det mentale møde sanserne, som automatisk skaber fokus og balance.
At opleve andre rent faktiskt nyder at kigge på min kunst, er en ekstra bonus - det er stort og gør mig stolt og ydmyg.
 
Jeg har gennem årene udstillet for diverse kunstforeninger, og deltaget på den årlige kunst- og vinsmesse i Sjørring, hvor der findes mellem 50-70 udstillere - hovedsageligt billedkunstnere, men har nu også mit eget galleri, så lav en aftale om at kigge forbi - om du repræsenterer en kunstforening, virksomhed eller privat skal du vide det er ganske uforpligtende og jeg gir gerne en kop kaffe eller the.  
 
Jeg holder åbent hus en gang imellem - hold øje med min instagram @lenettes_galleri og facebookside: lenettesgalleri. klik blot på links dertil.
 

Se mere i "Gallerierne" her på siden eller på instagram eller facebook, som altid er først på nyhederne. Tak fordi du følger med.
 
Har du lyst til at købe et af værkerne skriv blot til: sms 50727030 eller mail lblaabjerg@mail.dk.